SPOR

Yeşil Yalova, Gücünü Gösterdi

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yeşil Yalova FK’nın Bolu kampı sürüyor.

İlk resmi maçını Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda Yeni Çanspor’la oynayıp 3-0 kazanan Özcan Sert’in ekibi Abant’ta peş peşe iki hazırlık maçı oynayıp kazandı. Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kalan, Çubukspor’a ise son dakika golüyle 1-0 mağlup olan Yeşil Yalova FK üçüncü hazırlık maçında Galataspor’u 2-1 devirmeyi başardı. Dördüncü hazırlık karşılaşmasında ise Çankırıspor’la karşılaşan Yalova ekibi rakibini tek golle mağlup etti.

Bölgesel Amatör Ligi 9. Gruptaki ilk maçında Yalova derbisinde Yalovaspor’la oynayacağı maçla açacak olan Yeşil Beyazlılar, Bolu kampını hafta sonunda sonlandırıp ilimize dönecek.

10 günlük Bolu kampında çalışmalarının yanı sıra Yeşil Yalova FK hazırlık maçlarıyla da kendini deniyor. Önceki gün Galataspor’la karşılaşan Yeşil Beyazlı ekibimiz 1-0 geriye düşmesine karşın ikinci yarının 60. Dakikasında Umut Kıral’ın asistini Adnan Malat golle sonuçlandı. Skoru dengelenen mücadelede dakikalar 76’yı gösterdiğinde Adnan Malat bu kez asist yaparken Ömer Faruk Özdemir takımını galibiyete taşıdı.

Bu maçın ardından Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 9. Gruptaki şampiyonluk adayımız Çankırıspor’la karşılaştı. Erken saatlerde oynanmasına karşın mücadeledeki tempo adeta nefesleri kesti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarının 70. Dakikasında Yeşil Yalova FK’nın yıldız golcüsü Hakan Öztürk sahneye çıkarak klasına yakışır bir golle takımını galibiyete taşıdı. Bolu-Abant kampını bugün tamamlayacak olan Yalova ekibi Pazar günü dönüş yapacak.