2024-2025 sezonunda “TFF 3. Ligine” yükselmek için mücadele edecek olan Yeşil Yalova FK flaş transferlerine devam ediyor. Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nin usta ayakları Mustafa Kaya ve Berk Karınlı yeni sezonda Yeşil Beyazlı ekibimizin formasını giyecek.

Özcan Sert’in çalıştıracağı Yeşil Yalova FK transferde adeta bombaları patlattı. Geçen hafta Mustafa Serkan Demirel ve Orhan Pamukçu’yu duyuran Yeşil Beyazlı ekibimiz Burhaniye Belediyespor’da forma giyen 27 yaşındaki Mustafa Kaya ile 26 yaşındaki Berk Karınlı’yı transfer etti.

Mustafa Kaya kimdir?

Futbola Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’da başlayan Mustafa Kaya ardından Kocaeli 1937 Sekaspor’a transfer olan Mustafa sırasıyla; Gebze Sultan Orhanspor, Sakarya Kırkpınarspor, Kartepe Suadiyespor, Kullar 1975 Spor, Karamürselspor ve Bigaspor formalarını terletti. Son iki sezondur Burhaniye Beldiyespor’da oynayan Mustafa, geçtiğimiz sezon Balıkesir ekibiyle 12 gole katkı sağladı. Kariyeri boyunca Bölgesel Amatör Ligi’nde 84 karşılaşmada 21 gol ve Türkiye Kupası’nda da 4 müsabakada 1 gol kaydetti.

Berk Karınlı kimdir?

Futbol kariyerine İzmirspor’da başlayan Berk Karınlı’nın sonraki durakları ise Yeni Çanspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Güraltay ve Alaçatıspor oldu. Başarılı bek oyuncusu son üç sezondur Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor’da forma şansı aradı. Berk BAL’da 64 karşılaşmaya çıkarken 2 gol attı. Hücum ve savunmasıyla dikkat çeken oyuncu Türkiye Kupası’nda da 4 maçta görev aldı.

Tugay Şirzat Yılmaz, Sırbistan Süper Ligi’nde Tugay Şirzat Yılmaz, Sırbistan Süper Ligi’nde

Kaynak: Haber Merkezi