Futbolculuk döneminde birçok önemli başarıya imza atan yıldız isim teknik adamlık döneminde ilk deneyimini Yeşil Kırmızılı ekipte yaşayacak.

Teşvikiye Belediyespor’un teknik ekibinde Aziz Demir’in yanı sıra Yasin Bakış ve Burak Özcandan’da görev yapacak.

Uşakspor. A.Ş., Renotek Eğitimspor, Teşvikiye Belediyespor, Sultaniyespor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Armutlu Belediyespor, Akköyspor, Yalova Çotanaklarspor, Altınova Belediyespor, Acarspor ve 1877 Üvezpınarspor formalarını başarıyla temsil eden ve şampiyonluklar yaşayan Aziz Demir futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra antrenörlüğe yönelip ilk imzasını Teşvikiye Belediyespor’a atmış oldu.

Teşvikiye Belediyespor’da koleji havası yaratacaklarını belirten Demir, genç ve dinamik bir oluşumla özkaynakları da kullanarak bir takım oluşturmayı hedeflediklerini, Teşvikiye’ye gelen her takımın centilmence karşılanacağını ifade ederken bu görevi kendisine layık gören Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’e de teşekkür etti.

Yeşil Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,” 2024-2025 futbol sezonunda Teşvikiye Belediyespor’umuzun teknik kadrosunda, uzun yıllar futbol takımıza hizmet eden, kaptanlık yapan Aziz Demir, kulübümüz altyapısında yetişen ve kulübümüze her kategoride hizmet eden iki kıymetli isim Yasin Bakış ve Burak Özcandan görev yapacak. Başarılar diliyoruz bizim çocuklar” denildi.

Clark, Takıma Katıldı Clark, Takıma Katıldı

Kaynak: Haber Merkezi