SPOR

Yeşil Yalova FK Bolu’daki İlk Hazırlık Maçına Çıktı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) ve Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Yeşil Yalova FK ilk hazırlık maçını oynadı.

BAL 5. Grup takımlarından Yalovalı oyuncu Fırat Güneş’in formasını giydiği Karadeniz Ereğli Belediyespor’la karşılaşan Yeşil Beyazlılar rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Futboldaki başarılı temsilcimiz bu maçın ardından Özcan Sert yönetiminde hazırlıklarına devam ederken 2 karşılaşmaya daha çıkacak.

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi 9. Grupta şampiyonluk için ter dökecek olan Yeşil Yalova FK’nın Bolu-Abant kampı dolu dizgin devam ediyor. Yeşil Beyazlı ekibimiz buradaki ilk hazırlık maçını ise Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Karadeniz Ereğli Belediyespor ile yaptı. Yalovalı oyuncu Fırat Güneş’in 26. Dakikadaki korner sonrasında gelen golle Karadeniz temsilcisi ilk yarıyı 1-0 üstün kapattı.

İkinci yarıda ise Yeşil Yalova FK başarılı defans oyuncusu Ramazan Aydın’ın golüyle 1-1 eşitliği yakalarken karşılaşma eşitlikle tamamlandı.

Yeşil Yalova FK Teknik Direktörü Özcan Sert, “Bolu kampımız çok verimli geçiyor.  Fiziksel yüklemeler devam ettiği için oyuncularımıza eşit oranda süre vermeye çalışıyoruz. Son hazırlık maçında ligin son provasını yapıp müsabaka haftasına geçeceğiz. Herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmuyor. Takımımızda taşlar yerine oturuyor” diye konuştu.