Kayaspor, Yalovaspor ve Esnafspor’da sporcu, yönetici olarak hizmet eden merhum İsmet Kayer adına düzenlenen şenlikte Yalova Yıldızlarspor, Çiftlikköy Kültürspor, Yalova Kartalspor, Kirazlı Köyüspor, Demirspor, Yalova İdmanyurdu, Esnafspor, Gençlerbirliği, 19 Mayıs Atletik, Kadıköyspor, Yalova Bahçelievlerspor, Çiftlikköy Belediyespor, Acarspor, Doğuşspor, Doğanspor, Yalovagücü, Tavşanlı Belediyespor, Atakentspor, Kartalgücü ve Armutlu Kültürspor’un minikleri ter döktü. Oynanan grup maçlarının ardından A Grubunu Yalova Yıldızlarspor, B Grubunu Tavşanlı Belediyespor, C Grubunu Yalova İdmanyurdu ve D Grubunu Çiftlikköy Belediyespor lider bitirdi.

Yalova Futbol Turnuva Sampiyon Ciftlikkoy (7)Yarı finalde Tavşanlı Belediyespor’u 2-0’la geçen Çiftlikköy Belediyespor ile Yalova Yıldızlarspor’u 2-0 mağlup eden Yalova İdmanyurdu adını finale yazdırdı.

Raketlerimiz Sivas’ta Mücadele Etti Raketlerimiz Sivas’ta Mücadele Etti

Final müsabakasında nefesler tutuldu. Hem Çiftlikköy hem de İdmanyurdu geliştirdiği ataklardan gol çıkartamayınca normal süre 0-0 eşitlikle tamamlandı. Penaltı atışları sonrasında rakibine 2-0 üstünlük kuran Çiftlikköy Belediyespor Merhum İsmet Kayer U11 Turnuvasını şampiyon olarak tamamladı.

Organizasyonu ikinci olarak tamamlayan Yalova İdmanyurdu’na kupasını İl Hakem Kurulu Başkanı Ergin Şahinoğlu ve Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör takdim ederken, şampiyon olan Çiftlikköy Belediyespor’un minikleri kupalarını Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Yalova Şube Başkanı Bayram Koçgündüz’ün elinden aldı.

Yalova Futbol Turnuva Sampiyon Ciftlikkoy (6)Yalova Futbol Turnuva Sampiyon Ciftlikkoy (4)Yalova Futbol Turnuva Sampiyon Ciftlikkoy (3)

Kaynak: Haber Merkezi