SPOR

Yalovaspor’da Hareketli Saatler Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 9. Gruptaki temsilcilerimizden Yalovaspor, transferde hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Yeşil Kırmızılı ekibimiz genç file bekçisi Kaan Kılıçarslan’ı kadrosuna katarken, altyapısında forma giyen Cevat Karasu’yu Altınordu FK’ya gönderdi.

Yeşil Kırmızılı ekibimizin yeni transferlerinden 2007 doğumlu kaleci Kaan, futbola Çorluspor’da başlarken, sonrasında Çorluspor 1947, Tuzla Gençlergücüspor, Pendik Velibabaspor, Kartal Çavuşoğluspor ve Sakaryaspor A.Ş. formalarını giydi.

2011 doğumlu Cevat Akarsu ise altyapıdaki başarılı performansının ardından Türk futbolunun önemli kulüplerinden Altınordu FK’nın altyapısına katıldı.

Yeşil Kırmızılı ekibimiz Altınordu altyapısına katılan Cevat için,” Kulübümüz alt yapı oyuncularından 2011 doğumlu Cevat KARASU transferi için Altınordu FK ile anlaşmıştır. Nice yetenekli futbolcular yetiştiren kulübümüz, yetiştirmeye üretmeye devam edecektir. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederiz. Yolun açık olsun evlat” açıklamasında bulundu.

Kaleci Kaan transferi için Yalovaspor,” Kulübümüz en son Sakaryaspor forması giyen genç kontenjan 2007 doğumlu kaleci Kaan Kılıçarslan ile anlaşmıştır. Futbolcumuza kulübümüze hoş geldin diyor, çubuklu forma altında nice şampiyonluklar diliyoruz” paylaşımı yaptı.