SPOR

Yalova’nın Şampiyon Pedalları Yenice’de Zirvede

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan 13. Uluslararası Yenice MTB Cup Dağ Bisiklet Yarışları, 7-8 Eylül 2024 tarihlerinde Karabük'ün Yenice ilçesinde gerçekleşti.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nün sporcuları genç kadınlar, U17 ve 15 kadınlar kategorilerinde ter dökerek kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Hazırlanan özel parkurda 100’e yakın sporcu 10 ayrı kategoride dereceye girebilmek için pedal bastı.

Yalovalı sporculardan Emine Irmak Sezer genç kadınlarda şampiyonluğu kazanırken U17’de Zeynep Bayram birinci, Elif Keklik ise ikinci oldu. U15 bayanlar kategorisinde ise Betül Tanrıkulu altın madalyaya uzanırken bir diğer sporcumuz Duru Koçak ise üçüncü olup bronz madalyayı boynuna taktı.

Yarış sonunda derece elde eden sporcuların madalyalarını Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu, Karabük Ak Parti Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Yenice İlçe Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Yenice İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Konutanı Kenan Yücel ile Yarış Direktörü Ünal Tolun takdim ettiler.