Çiftlikköy’de Emekliler 15 Öğrencinin Okul Giyim Kıyafetlerini Aldı Çiftlikköy’de Emekliler 15 Öğrencinin Okul Giyim Kıyafetlerini Aldı

Minik öğrencilerin sergiledikleri gösterilerle beğeni topladığı açılış töreninde folklor ve drama gösterileri ile şiir dinletileri de ilgi gördü. Tören sonrasında Başkan Yele ve ilçe protokolü, ilkokula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek Çiftlikköy Belediyesi’nin hediye olan eğitim setlerini verdi. Öğrencilerden verdikleri kitapları okumalarını isteyen Başkan Yele, “Sene sonunda karneler verildiğinde yine sizleri ziyaret edeceğim, karnelerinizde pekiyileri görmek istiyorum” diyerek söz aldı.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Yeni Egitim Ogretim Yil Okul Ogrenci Gosteri (1)Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere, öğretmenlere ve Milli Eğitim camiasına başarılarla dolu bir yıl dilediğini söyleyen Başkan Yele, “Ülkemizin geleceği, yarınımızın ışıkları olan çocuklarımıza ve onları en güzel şekilde yetiştirme çabasıyla hizmet veren değerli eğitimcilerimizin her zaman yanında olacağız ve elimizden geldiğince destek vermeyi sürdüreceğiz. Hepinize güzel bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Yeni Egitim Ogretim Yil Okul Ogrenci Gosteri (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Yeni Egitim Ogretim Yil Okul Ogrenci Gosteri (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Yeni Egitim Ogretim Yil Okul Ogrenci Gosteri (4)

Kaynak: Haber Merkezi