Kültürel faaliyetlerin yetersizliği konusunda dem vuran Yalovalılar, ilimizde bulunan sinemalar aracılığıyla bu eksikliği bir nebzede olsa kapatarak keyifli anlar yaşıyor. Özdilek Alışveriş Merkezi ve Star Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan sinema salonlarına giden vatandaşlar, her haftanın Cuma günü güncellenen programını görerek vizyondaki filmleri tercih ediyor. Sinemalardaki programlar 6 Eylül Cuma günü itibariyle tekrar yenilendi.

Beterböcek Beterböcek Vizyonda

Yönetmenliğini Tim Burton’ın yaptığı “Beterböcek” 1988 yılında vizyona girdikten kısa bir süre sonra büyük beğeni kazanmış ve özel hayranları oluşmuştu. Komedi ve Fantastik türündeki filmin devamının gelip gelmeyeceği uzun zamandır konuşuluyordu. Kendine has tarzıyla yıllar içerisinde sinemaya birçok eser kazandırmış Tim Burton, hayranların isteğini kırmayarak “Beterböcek Beterböcek” adı altında serinin ikinci filmini çekti. 1988 yılındaki filmin başrolünü paylaşan ünlü oyuncular Michael Keaton ve Winona Ryder seriye dönerek ikinci filmin de başrolünde yer aldılar. Beterböcek Beterbökcek, tüm dünyadaki sinemalarda olduğu gibi eş zamanlı olarak Yalova’daki sinemalarda vizyona girdi ve izleyicilerini beyazperdeye bekliyor.

“Eşkıya ve Her Şey Çok Güzel Olacak” Sürprizi

1990’lı yıllarda çöküş haline giren Türk sinemasının tekrar ayağa kalmasında büyük pay sahibi olan, yönetmenliğini Yavuz Turgul’un yaptığı “Eşkıya” görüntü kalitesi arttırılmış bir şekilde vizyona tekrar girdi. Başrollerini Şener Şen ve Uğur Yücel’in paylaştığı filmi ilk vizona girdiği zaman izleme şansına erişmemiş sinemaseverler, bu benzersiz deneyimi elde etme şansına erişecek.

Eşkıya ile birlikte görüntü kaliteli arttırılmış şekilde vizyona giren bir diğer film olan “Her Şey Çok Güzel Olacak”, 26 yıl sonra sinema perdelerine tekrar geldi. Müzikleri ve diyaloglarıyla ön plana çıkan eser Cem Yılmaz’ın ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyor ve filmin diğer başrolü olan ünlü sanatçı Mazhar Alanson’un performansı göz dolduruyor.

Yalova Sinemalarında Haftanın Programı;

Yalova Star Alışveriş Merkezi Cinemapink:

Deadpool And Wolverine

Tersyüz 2

Gecenin Nakaratı

Beterböcek Beterböcek

Sizi Dinliyor

Hellboy: The Crooked Man

Eşkıya

Her Şey Çok Güzel Olacak

Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi Cinetime:

Deadpool And Wolverine

Tersyüz 2

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 4: Buzuldaki Sır 

İkizler Takımı

Çılgın Hırsız 4

Bogey ve Prenses: Gizemli Macera

Hellboy: The Crooked Man

Eşkıya

Her Şey Çok Güzel Olacak

Cambaz

Aronya Festivali Turgay Başyayla Konseri ile Final Yaptı Aronya Festivali Turgay Başyayla Konseri ile Final Yaptı

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel