Kültür ve sanat programlarının eksikliği konusunda zaman zaman eleştiri konusu olan Yalova’da Özdilek Alışveriş Merkezi ve Star Alışveriş Merkezi içerisinde sinema filmleri gösterime giriyor. Yalovalı sinemaseverler, sinema salonlarında gösterime giren filmleri izleyerek benzersiz bir deneyim elde etme şansını elde ediyor.

Her Cuma günü yeni programın belli olduğu sinemalarda 5 Temmuz itibariyle program netleşti. 2009 yılında yönetmenliğini yaptığı “Dogtooth” filmiyle adını duyuran ve son yıllarda Hollywood’da çektiği filmlerin ardından popüler hale gelen Yunanlı Yönetmen Yorgos Lanthimos’un drama türündeki Kinds of Kindness adlı yeni filmi gösterime girerek dikkat çekti.

Gösterime giren bir diğer film ise 1990 yılında hem yönetip hem de başrolünü oynadığı “Kurtlarla Dans” ile popülaritesinin doruklarına ulaşan ünlü sinemacı Kevin Costner’ın Amerikan İç Savaşı’nın öncesini ve sonrasını 15 yıllık dönemde anlattığı “Horizon: An American Saga - Chapter 1” oldu. Serinin ilk filmi olarak planlanan filmi izleyen seyirciler 3 saatlik epik bir yolculuğa tanıklık edecek.

Yeni Haftada Gösterimdeki Filmler;

Yalova Star Alışveriş Merkezi Cinemapink:

Tersyüz 2

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün

Rizk’in Oğulları 3

Çılgın Hırsız 4

Horizon: An American Saga - Chapter 1

Siccin 7

Vanya

Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi Cinematime:

Merhamet Hikayeleri

Tersyüz 2

Çılgın Hırsız 4

Garfield

Siccin 7

Haluk Levent’in Sahnesi Nasıl Mıydı? Haluk Levent’in Sahnesi Nasıl Mıydı?

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün

Kum Zambağı

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel