GÜNDEM

Yalova Kent Konseyi Seçimleri Ertelendi!

26 Eylül Perşembe günü gerçekleştirileceği açıklanan Yalova Kent Konseyi Genel Kurulu, 3 Ekim Perşembe gününe ertelendi.

Son haftalarda Yalova gündemin en önemli gündem maddesi olan Yalova Kent Konseyi 7. Dönem Seçimli Olağan Genel Kurulu’na dair sürpriz bir gelişme meydana geldi. Daha önce 26 Eylül Perşembe günü yapılacağı açıklanan Genel Kurul, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in çağrısı ile 3 Ekim Perşembe gününe ertelendi. Seçimin yapılacağı Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu ve saati 15:00 değişmeyerek aynı kalırken, kayıtların 14:30 itibariyle alınmaya başlanacağı öğrenildi.

5 Aday Var!

3 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek ve kıran kırana geçecek Yalova Kent Konseyi Başkanlığı için 5 isim ortaya çıktı. Son dönem Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, İş insanı Kenan Engin, Yalovalı müzisyen Ali Çolakoğlu, Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KATFA-DER) Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şube Başkan Yardımcısı Halit Okan, 3 Ekim tarihinde düzenlenecek Genel Kurul’da delegelerin karşısına çıkacak.

Yalova Kent Konseyi 7. Dönem Seçimli Olağan Genel Kurulu aşağıda belirtilen gündem ile toplanacak;

Gündem

Açılış ve Yoklama

Divan Teşekkülü

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Protokol Konuşmaları

Faaliyet Raporunun Sunumu

Genel Kurul ve Yürütme Kurulu Önerilerinin Görüşülmesi

Seçimler

Kent Konseyi Başkanı Seçimi

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Seçimi