Yalova’da kurulduğu 1988 yılından itibaren birçok kültürel faaliyete imza atan Yalova Folklor Eğitim Merkezi (YAFEM), yurtiçi ve yurtdışında birçok yere giderek ilimizi başarıyla temsil ediyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında geleneksel olarak düzenlediği 27. Türk Boyları Kültür Şöleni ile büyük beğeni toplayan YAFEM’in son adresi Romanya olacak. Romanya Demokrat Türk Birliği ve Tekirgöl Belediyesinin davetlisi olarak Saraylı Festivali’ne katılacak YAFEM, ilimizi ve Türkiye’yi başarıyla temsil edecek.

YAFEM’in Yöneticilerinden olan Yalova Sütlüsü markasının sahiplerinden Ömer Koyuncu, Saraylı Festivali’nde baklava yapımı üzerine uygulamalı tanıtım gerçekleştirecek.

Cem Adrian Yalova’ya Geliyor! Cem Adrian Yalova’ya Geliyor!

Konuya ilişkin olarak YAFEM yetkilileri, “Türkiye-Romanya dostluğunun gelişmesi ve Dobruca Bölgesinde yaşayan soydaşlarımız ile buluşacak olmanın heyecanı ile yola çıkıyoruz... Allah Yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandılar.

Yalova Yafem Romanya Tekirgol Sarayli Festival Davet Tanitim (6)Yalova Yafem Romanya Tekirgol Sarayli Festival Davet Tanitim (5)Yalova Yafem Romanya Tekirgol Sarayli Festival Davet Tanitim (4)Yalova Yafem Romanya Tekirgol Sarayli Festival Davet Tanitim (3)Yalova Yafem Romanya Tekirgol Sarayli Festival Davet Tanitim (2)

Kaynak: Haber Merkezi