MERKEZ

Vali Kaya, “Sizlerin Olaylara Hızlı Müdahalesi Bu Şehre Güven Veriyor”

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 310. yıl dönümü dolayısıyla Yalova İtfaiyesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında itfaiye personelleriyle bir araya gelen Vali Kaya, itfaiyecilerin özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yalova İtfaiyesi’nin çalışmaları hakkında Vali Kaya’ya bilgi veren Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürü Yaşar Dilmaç, “Sayın Valim Yalova İtfaiyesi her geçen gün donanımını güçlendirerek şehrimizin her köşesine müdahale ediyor. 310 yıldır bu azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Emekleriniz İçin Teşekkür Ederiz”

“310 yıldır olası bir afette en ön safta mücadele eden ekiplerden bir tanesisiniz” diyen Vali Kaya, “Şunu biliyoruz ki ne zaman ihtiyacımız var hızlı bir şekilde orada oluyorsunuz. Bu da bu şehre güven veriyor. Yaptığınız işte büyük bir emek var kolay bir iş değil. Daha da güçlenerek, büyüyerek ve kökleşerek gelecek nesillere de yön vereceksiniz. Şimdiden her birinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyor, itfaiye teşkilatının kuruluşunun yıl dönümünü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.