Yalova Balık Pazarında Seyyar Satıcı Sorunu: Esnaf Çözüm Bekliyor Yalova Balık Pazarında Seyyar Satıcı Sorunu: Esnaf Çözüm Bekliyor

Mağazalarda en ucuz tişörtün 300 400 liradan satışa sunulması, farklı arayışlara iten durum, sosyete pazarına olan ilgiyi artırdı. Geleneksel olarak her Pazartesi günü Çiftlikköy’deki Özdilek AVM’nin yanına kurularak büyük ilgi gören Sosyete Pazarı, ilçelerden ve ilden vatandaşların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Her kesimden insana hitap eden pazarda, az kullanılmış orijinal kıyafetten fason üretime kadar geniş bir alanda satış gerçekleştiren Pazar esnafı, ekonomik sıkıntılar yaşayan ülkemizde bir nebze de olsa çare olarak alternatif yaratıyor.
10 liraya çocuk bikineleri havada kapış kapış gitti. Marka tişörtler az defosuyla ürünler havada kapış kapış gitti. Her bütçeye uygun ürün barındıran pazarda, tabak çanaktan, halılara, çeyizlik ürünleri ile geniş ürün yelpazesi ile vatandaş ile buluşmaya devam ediyor.
Haber: Duygu Saral

Yalova Ciftlikkoy Sosyete Pazar Vatandas Alisveris (5)Yalova Ciftlikkoy Sosyete Pazar Vatandas Alisveris (6)Yalova Ciftlikkoy Sosyete Pazar Vatandas Alisveris (2)Yalova Ciftlikkoy Sosyete Pazar Vatandas Alisveris (3)Yalova Ciftlikkoy Sosyete Pazar Vatandas Alisveris (1)

Muhabir: Duygu Saral