Çiftlikköy Müftülük Hizmet Binası Açılıyor Çiftlikköy Müftülük Hizmet Binası Açılıyor

Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ticari araçlara yönelik denetimlerini sıkılaştırdı. Özellikle taksi ve minibüslerin klima sistemlerinin çalışır durumda olması ve araç içi güvenlik kameralarının aktif olması yönünde denetimler gerçekleştirildi.

Yalova Ciftlikkoy Zabita Birim Personel Ticari Arac Denetim (3)Trafik birimi, ilçede hizmet veren ticari araçların, yolcuların konforlu ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla kapsamlı bir denetim programı uyguluyor. Denetimler kapsamında araçların klima sistemleri kontrol edilerek, yaz aylarında serin bir yolculuk sunmaları sağlanıyor. Ayrıca, araç içi güvenlik kameralarının çalışır durumda olup olmadığı da titizlikle inceleniyor.

Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, denetimlerin yaz dönemi boyunca devam edeceğini ve kurallara uymayan araç sahiplerine gerekli uyarıların yapılacağını bildirdi.

Yalova Ciftlikkoy Zabita Birim Personel Ticari Arac Denetim (2)Yalova Ciftlikkoy Zabita Birim Personel Ticari Arac Denetim (4)Yalova Ciftlikkoy Zabita Birim Personel Ticari Arac Denetim (1)

Kaynak: Haber Bülten