Birbirinden çekişmeli karşılaşmaların ardından J&M Çanakkale Belediyespor liderlik koltuğunda otururken, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Bursa Uludağ Basketbol, Kırklareli Belediyesi Kırklareli Fen Bilimleri ve Aslan Yol Burhaniye Belediyespor yollarına kayıpsız devam ediyor. Son iki sırayı ise Turuncu Sarılı temsilcimiz ile Ankara temsilcisi Gallardo oluşturdu.

Türkiye Basketbol Ligi’nde ikinci haftanın açılış maçını Çankaya Üniversitesi’ne konuk olan Bursa Uludağ Basketbol 55-49 kazandı. Evinde iddialı Edirne DSİ’yi ağırlayan Urla Belediyesi parkeden 82-73 galip ayrıldı. ÇBK Mersin Gelişim deplasmanına çıkan Kırklareli Belediyesi Kırklareli Fen Bilimleri evine 83-76 kazanarak döndü.

Raketlerimiz Sivas’ta Mücadele Etti Raketlerimiz Sivas’ta Mücadele Etti

J&M Çanakkale Belediyespor evinde oynadığı karşılaşmada rakibi Gallardo engelini 86-56’lık skorla aştı. Emlak Konut Gelişim’in konuğu olan Aslan Yol Burhaniye Belediyespor mücadeleyi 76-73 kazandı. Şampiyonluk adayı Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor evinde Fenerbahçe Gelişim karşısında zorlansa da mücadeleden 67-62 galip ayrıldı. 01 Adana Basketbol’un konuğu olan Yalova VİP iyi başladığı mücadeleden 72-53’lük yenilgiyle evine döndü. Bu haftanın kapanış maçında Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor rakibi Seçil Kauçuk Mersin Basketball’ı 75-68 devirdi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde üçüncü hafta maçları 27-28-29 ve 30 Eylül 2024 tarihleri arasında oynanacak.

Kaynak: Haber Merkezi