SPOR

Son Şampiyon Çeyrek Final Biletini Kaptı

Winner Sport’un düzenlediği Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde beşinci hafta heyecanı Kaptan Halı Saha Tesislerinde başladı.

A ve B Gruplarında oynanan müsabakalar nefes keserken, son şampiyon Yalova Ro-Ro Port’ta B Grubunda çeyrek final biletini alan takımlar arasına ismini yazdırdı. A Grubu’nda ise Beşiktaş Tersanesi karşısında 2-0 geriye düşen Pınarbaşı, olağanüstü geri dönüşe imza atıp rakibini 4-3 yenerken puanını 6’ya çıkartarak rakiplerinin alacağı sonuçları beklemeye başladı.

Organizasyonun bugünkü ayağında B Grubu’nda saat 19.00’da Gemak ile Yeşil Körfez Su Birliği karşı karşıya gelecek. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde ise A Grubu’nda Mariner Mühendislik ile Yalova Belediyesi Personel AŞ kozlarını paylaşacak.

“Pınarbaşı Çeyrek Finale Yeşil Işık Yaktı”

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi 5. Hafta maçları kapsamında A Grubunda bir maçı eksik olan Beşiktaş Tersanesi ile çeyrek finali kovalayan Pınarbaşı karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar maça çok iyi başladı ve peş peşe gollerle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Ancak oyundan kopmayan Pınarbaşı rakibine cevap vererek ilk yarıyı 2-2 eşitlikle sonuçlandırdı.

İkinci yarıda ise Var kontrolleri heyecanı doruğa çıkarttı. Pınarbaşı kıran kırana geçen mücadelede 3-2 öne geçti. Ancak Beşiktaş çok geçmeden beraberliği yakaladı. Ancak 50+4’te Pınarbaşı’nın elde ettiği gol sonrası konuk ekip, zorlu kapışmadan 4-3 galip ayrıldı. Beşiktaş Tersanesi eksik olan karşılaşmasını 27 Eylül Cuma günü oynayacak.

“Ro-Ro kazandı çeyrek finale uzandı”

Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi 5. Hafta maçları kapsamında B Grubunda Yalova Ro-Ro Port ile Aktif Hastanesi kozlarını paylaştı. Son şampiyon Ro-Ro usta ayaklarının sayesinde rakibini 6-3 yenerek çeyrek final biletini cebine koydu. 6 puanda kalan Aktif Hastanesi’ni gruptan çıkabilmesi için, hemen aşağısında bulunan İDO ile Gemak takımlarının maç sonuçlarını bekleyecek.