SPOR

Mehmet Delioğlu Defnedildi

İlimizde karate sporunun sevilmesi ve gelişmesi adına çalışmalar yapan, Milli takım antrenörlüğünün yanı sıra Karate İl Temsilciği görevlerinde bulunan Mehmet Delioğlu vefat etti. Türk sporuna birçok karateci yetiştiren Delioğlu bir süredir yakalandığı amansız hastalığıyla mücadele ediyordu.

Önceki gün kaldığı hastanede yoğun bakıma alınan başarılı spor adamı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

Uzun yıllar ilimizde Karate İl Temsilciği görevini üstlenen güreş ve karate camiasının sevilen isimlerinden Mehmet Delioğlu hayata gözlerini yumdu. 1954 doğumlu olan ve hayatını spora adayan Delioğlu’nun cenaze namazı ise Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Hasan sert Camii’nde öğlen namazına müteakiben kılınmasının ardından Yalova şehir mezarlığına defnedildi. İlimizdeki spor camiasının yanı sıra Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Mehmet Delioğlu’nu ebediyete uğurladı.

Yalova Gazetesi spor servisi olarak merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve sevenleri ile spor camiasına başsağlığı diliyoruz.