Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü nedeniyle Yalova Belediyesi’nin Yalova Valiliği ile birlikte düzenlediği etkinlikler kapsamında gün içerisinde çelenk sunma töreni yapılmış, TCG Tuzla Gemisi ise vatandaşların ziyaretine açılmıştı. Gün içerisinde yapılan bu etkinliklerin ardından kutlama coşkusu 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserlerle devam etti.

Kadıköy Belediye Meclisi Toplandı! Kadıköy Belediye Meclisi Toplandı!

Yalova Belediye Dusman Isgali Kurtulus Yildonum Konser (2)Coşku Dolu Anlar Yaşattılar

Konserde, genç ve yetenekli müzisyenlerden oluşan Roy Grubu ile sanatçı Ahmet Morgül ve arkadaşları sahne aldı. Muhteşem bir müzik ziyafeti sunan sanatçılar, konser alanını dolduran Yalovalılara coşkulu anlar yaşattı. 19 Temmuz gecesinin coşkusu, vatandaşların şarkılara eşlik etmesiyle doruğa ulaştı.

Yalova Belediye Dusman Isgali Kurtulus Yildonum Konser (3)Sanatçılara Plaket ve Çiçek Hediye Edildi

Gecenin sonunda, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Tutuğ, “Değerli Yalovalılar; Bugün, sizlerle birlikte çok büyük bir gurura, çok büyük bir coşkuya ortak oluyoruz. Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yalova’mızın kurtuluşunun 103. yıl dönümünde bizlerle birlikte olan tüm vatandaşlarımıza ve muhteşem performanslarıyla geceye renk katan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından Tutuğ, sanatçılara plaket ve çiçek takdim etti.

Yalova Belediye Dusman Isgali Kurtulus Yildonum Konser (8)Yalova Belediye Dusman Isgali Kurtulus Yildonum Konser (6)Yalova Belediye Dusman Isgali Kurtulus Yildonum Konser (7)Yalova Belediye Dusman Isgali Kurtulus Yildonum Konser (4)Yalova Belediye Dusman Isgali Kurtulus Yildonum Konser (5)

Kaynak: Haber Bülten