Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, hemşehrilerine Muharrem Ayı vesilesiyle aşure ikramında bulundu. Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde kurulan ikram çadırlarında vatandaşlara aşure ikram edip Türk Bayrağı hediye eden Başkan Gürel, etkinlik sırasında hemşehrileriyle sıcak sohbetler gerçekleştirdi
Hemşehrilerinin taleplerini dinleyen ve onların görüşlerini de alan Gürel, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Vatandaşlar, Başkan Gürel’in ikramından ve samimi ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Yalova Belediye Baskan Muharrem Ay Asure Dagitim Merkez Meydan (2)Gürel, “Muharrem ayının bereketini birlikte paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz”

Başkan Tavşan Zabıtların Haftası’nı Kutladı! Başkan Tavşan Zabıtların Haftası’nı Kutladı!

Yalova Belediyesi’nin düzenlediği bu anlamlı etkinliğin, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferini paylaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Gürel, “Muharrem Ayı’nın bereketini ve huzurunu hep birlikte paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Yalova Belediye Baskan Muharrem Ay Asure Dagitim Merkez Meydan (3)Yalova Belediye Baskan Muharrem Ay Asure Dagitim Merkez Meydan (4)

Kaynak: Haber Bülten