Esnaf Odası ile Vizyon Optik Arasında %25 İndirim Anlaşması Esnaf Odası ile Vizyon Optik Arasında %25 İndirim Anlaşması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı Seçimleri özellikle son dönemlerde gündemde büyük bir şekilde yer etmeye başladı. Mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi’nin karşısına Trabzonspor’un eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı çıkmış ve adaylıklarını açıklamışlardı. Yardımcı’nın geçtiğimiz günlerde adaylıktan çekildiğini açıklaması tartışmaları beraberinde getirirken, adaylıktan Külliye’nin baskısı sebebiyle çekildiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Ortaya çıkan durumun sebebiyle Türkiye’deki futbol ve siyaset arasındaki ilişkinin boyutu ile ilgili tartışmalar daha da arttı. Konuya ilişkin olarak daha önce açıklama yapan İnce, Büyükekşi’yi hedef almış ve siyasetin kendisini spor alanından geri çekmesi gerektiğini belirtmişti. Yardımcı’nın adaylığından vazgeçmesinden sonra resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İnce, ateş püskürdü.

“Değişim belki de futbol ile başlayacak”

Uyarılarına rağmen 18 Temmuz’da yapılacak TFF seçimi kirletildiğini iddia eden İnce, “Bu seçim mutlaka iptal edilmeli, futbol kulüplerimiz kendi hür iradelerini yok sayan ve futbolu kafalarına göre dizayn etmek isteyen bu şer şebekesine dur demelidir. Değişim belki de futbol ile başlayacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi