SPOR

Girgin, Camiadan Destek İstedi

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu(TVGFBF) seçimlerine kısa bir süre kala başkan adayı olan Koray Girgin yaptığı açıklama ile camiaya seslendi. 04 Kasım 2024 Pazartesi Günü Yapılacak 6’ıncı Olağan Seçimli Mali Genel Kurul öncesinde TVGFBF’nin birçok kademesinde görev yapan Girgin destek istedi.

“Hep birlikte daha büyük başarılara ulaşmak için desteğinizi bekliyorum”

TVGFBF Başkan Adayı Koray Girgin,” Uzun yıllardır spor camiasında birlikte attığımız her adımda, sporumuzu geliştirmek, gençlerimize daha iyi olanaklar sağlamak ve federasyonumuzu ulusal ve uluslararası düzeyde daha iyi noktaya taşımak için çalıştık. Bugün ise, bu amaçlar doğrultusunda Federasyon Başkanlığı’na aday olduğumu sizlere duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

Başkanlık yolculuğum boyunca, kulüplerimizden sporcularımıza, antrenörlerimizden hakemlerimize kadar, her bir bireyin sesine kulak veren, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğiz. Hedefim, federasyonumuzun tüm üyelerinin aktif katılımını sağlayarak, gençlik projeleri, dijitalleşme ve uluslararası arenada daha güçlü bir varlık ile geleceğe yön veren bir yapıyı hayata geçirmektir.

Özellikle: Gençlerimize ve sporcularımıza özel eğitim ve antrenman programlarıyla destek olurken, yeni yetenekler keşfetmek için özel projeler geliştireceğiz. Dijital altyapıyı güçlendirerek, sporcularımız ve antrenörlerimiz için modern antrenman metotlarını erişilebilir kılacağız. Uluslararası turnuvalarda başarılarımızı daha da arttırmak için ,birçok alanda güçlü ve somut projeler hazırladım. Bu projeleri hayata geçirebilmek için desteklerinize ihtiyacım var. Değerli delegelerimiz, bu yeni dönemde sporumuzu birlikte şekillendirelim. Sizlerin güveni ve katkısıyla, geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum. Hep birlikte daha büyük başarılara ulaşmak için desteğinizi bekliyorum” diye konuştu.