Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren U22 Kadın Milli Voleybol Takımı Ankara’da Polonya U22 Milli takımıyla hazırlık kampı yapıp maçlar oynadı.  Milli takım geniş kadrosunda yer alan Eczacıbaşı forması giyen Yalovalı yıldız oyuncu Eylül Durgun ve Çiftlikköy Belediyespor ile bu sezon olağanüstü performans sergileyen Mehtap Öztunalı performanslarıyla göz doldurdu.

1-6 Temmuz 2024 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirilecek 22 Yaşaltı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğu hedefleyen Türkiye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Filenin genç sultanları Ankara’daki çalışmaları kapsamında Polonya U22 takımını ağırlarken hem antrenmanlar gerçekleştirdi hem de hazırlık maçları yaptı.

Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak

Şampiyona öncesinde Yalovalı olan ve sporculuk yaşantısını Eczacıbaşı’nda devam eden Eylül Durgun ile Çiftlikköy Belediyespor’da başarılı bir sezonu geride bırakan Mehtap Öztunalı da beğeni kazanan sporcular arasında yer aldı.

Milli takımın teknik ekibinde ise Yalovalı sporseverlerin yakından tanıdığı Semt77 Yalovaspor’da görev yapmış olan Özer Özger’de bulunuyor. Ankara’daki çalışmalarının ardından U22 Kadın Milli Takımı, İtalya’ya hareket edecek.

Kaynak: Haber Merkezi