SPOR

Emir Mervan, Tekirdağ’a İmzayı attı

Yalovalı genç yetenek Emir Mervan Doğruer, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi 9. Grupta Yalovaspor ve Yeşil Yalova FK’nın rakiplerinden Tekirdağspor’a transfer oldu.

2006 doğumlu oyuncunun transferinde ise genç oyuncuların elinden tutarak il dışında ki takımlarda oynamalarını sağlayan Yalova’nın en başarılı oyuncuları arasında yer alan Cemal Gürses ise büyük rol oynadı.

Bir süredir Tekirdağspor’la antrenmanlara çıkan ve hazırlık maçlarında boy gösteren Mervan, bir dönem Yalovaspor forması giyen şimdilerde ise Sarı Siyahlı ekipte Sportif Direktörlük görevini yürüten Uğur Tugay Karabacak’ın gözetiminde yeni takımına imzayı attı. Başarılı hücum oyuncusu geçen sezon Akköyspor formasıyla Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda şampiyonluk sevinci yaşayan U18 Liginde ise ikincilik yaşadı.

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Mervan transferini bitiren Sarı Siyahlı ekip,”Tekirdağspor'umuz dış transferde Emir Mervan Doğruer'le 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Emir Mervan Doğruer’e hoş geldin diyor; Sarı Siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz” paylaşımı yaptı.