Futbol şöleni Beşiktaş Tersanesi ile Yalova Belediyesi Personel A.Ş. arasındaki tekrar maçıyla tamamlandı. Geçtiğimiz Cuma günü oynanan ancak müsabakanın sonlarında yaşanan olayların ardından kurul tarafından tekrarına karar verilen mücadeleyi Personel A.Ş. 7-4 kazandı ve son 8 takım arasına adını yazdırdı.

Semihcan ve Deniz Türkiye Birincisi Oldu Semihcan ve Deniz Türkiye Birincisi Oldu

Nefes kesen 5 haftalık mücadelenin ardından A Grubunda Mariner Mühendislik, Yaşa Gemi, Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ve Pınarbaşı, B Grubunda ise Paksuntaş Makine, Yalova Ro-Ro Port, GEMAK ve İDO çeyrek finale yükselen takımlar oldu.

“Çeyrek finaller nefes kesecek”

Kent77 ekranlarından canı yayınlanan Şirketler Kupası Yaz Ligi çeyrek final müsabakaları nefes kesecek. İlk maç ise B Grubunu lider bitiren Paksuntaş Makine ile A Grubunun dördüncüsü Pınarbaşı kozlarını paylaşacak. A Grubu ikincisi Yaşa Gemi ise B Grubu dördüncüsü İDO ile tur mücadelesi içinde olacak.

Çeyrek finalin diğer ayağında ise A Grubu lideri Mariner Mühendislik ile B Grubu üçüncüsü GEMAK,

B Grubu ikincisi Yalova Ro-Ro Port ile de A Grubu üçüncüsü Yalova Belediyesi Personel A.Ş. karşı karşıya gelecek. Futbolseverler karşılaşmaları Kaptan Halı Saha Tesislerinden takip edebilecekler.

Yalova Ceyrek Final Kupa Sirketler Futbol (6)Yalova Ceyrek Final Kupa Sirketler Futbol (7)Yalova Ceyrek Final Kupa Sirketler Futbol (8)Yalova Ceyrek Final Kupa Sirketler Futbol (4)Yalova Ceyrek Final Kupa Sirketler Futbol (5)Yalova Ceyrek Final Kupa Sirketler Futbol (2)Yalova Ceyrek Final Kupa Sirketler Futbol (3)

Kaynak: Haber Merkezi