500 Evler Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine, mahalle mezarlığına alternatif ikinci bir yol açılması için geçtiğimiz hafta çalışmalara başlayan ekipler, Balkan Evleri bölgesinden mezarlık alanına ulaşımı sağlayacak 300 metre uzunluğundaki yeni yolun yapımını tamamladı. Dozerler ve iş makinaları eşliğinde 7 metre genişliğinde açılan yolun mıcır dökümünün ardından stabilize kaplaması bitirilmiş oldu.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “500 Evler Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın, mezarlık yoluna alternatif bir ulaşım için bizden talebi olmuştu. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yapılan planlama sonrasında hızlı bir çalışmayla Balkan Evleri bölgesinden mezarlığa kadar olan 300 metrelik bölümde yeni yol açma çalışmalarını başlattılar. Bu bölgede daha önceden patika bir yol vardı. Onun çevresinin temizlenmesinin ardından iş makinalarımızla yolun açarak stabilize katlarının serimini gerçekleştirdiler. Gacık yolu ile Kazımiye Deresi arasında paralel bir mezarlık bağlantı yolu yapmış olduk ki Balkan Evleri’nde yaşayan vatandaşlarımıza da büyük kolaylık sağlanmış olacak” diye bilgi verdi.

Başkan Yele ve İl Jandarma Komutanı Bir Arada Başkan Yele ve İl Jandarma Komutanı Bir Arada

Yalova Ciftlikkoy Belediye 500 Evler Yeni Yol Yapim Calisma Haber (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye 500 Evler Yeni Yol Yapim Calisma Haber (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye 500 Evler Yeni Yol Yapim Calisma Haber (2)Yalova Ciftlikkoy Belediye 500 Evler Yeni Yol Yapim Calisma Haber (3)

Kaynak: Haber Merkezi