Çiftlikköy Belediyesi’nin kitapseverleri bir araya getirecek olan ‘Çiftlikköy Kitap Günleri’ etkinliği 30 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında kapılarını açıyor. Belediye Eski Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan kültürel etkinliği bir hafta boyunca ziyaret edebilecek olan kitap dostları, her gün saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında Epsilon Yayınevi’nden Can Yayınları’na, İş Bankası Kültür Yayınları’ndan İletişim Yayınları’na kadar geniş bir yayınevi yelpazesinin sunacağı birbirinden değerli eserlerle buluşma fırsatı yakalayacak.

Başkan Yele’den, Muhteşem Çocuklar Anaokulu İle Protokol Başkan Yele’den, Muhteşem Çocuklar Anaokulu İle Protokol

Toplam 24 yayınevinin katılım sağlayacağı etkinlik, edebiyat tutkunlarına hem keyifli hem de bilgilendirici bir ortam sunacak. Ayrıca Tolga Uluaydın, Nesrin Hazer, Nihat Gökmen ve Ahmet Kavukçu gibi sevilen yazarlar, söyleşi ve imza günleriyle okurlarıyla buluşacak. Katılımcılar, yazarlarla birebir tanışma ve kitapları hakkında sohbet etme imkanı elde edecekler.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçede bu kadar geniş kapsamlı bir kitap günleri etkinliğinin ilk kez yapılacağını dile getirerek, “Bu etkinliğe çok sayıda yayınevi katılıyor. Yerli ve yabancı yazarların binlerce kitabını Çiftlikköylü okuyucularla buluşturmayı amaçlıyoruz. Edebiyatın kalbinde yer almak ve kitapların dünyasında kaybolmak isteyen herkesi Çiftlikköy Kitap Günleri’ne bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi