Belediye Başkanı Adil Yele’nin seçim vaatleri arasında yer alan Çiftlikköy Belediyesi İstihdam Ofisi çalışmalarına başladı. Belediye hizmet binasının girişinde kurulan ofis, mesai saatleri içinde yüz yüze hizmet verecek. Dileyen vatandaşlar, dilerlerse hazırladıkları özgeçmişi ofise iletebilecek.

Çiftlikköy’de Emekliler 15 Öğrencinin Okul Giyim Kıyafetlerini Aldı Çiftlikköy’de Emekliler 15 Öğrencinin Okul Giyim Kıyafetlerini Aldı

Bunun yanında İstihdam Ofisi, istihdam.yalovaciftlikkoy.bel.tr adresinden de 7 gün 24 saat hizmet sunacak. Personel arayan işletmeler buradaki “Çalışan arıyorum” menüsünden istedikleri nitelikleri doldurup başvuruda bulunabilecek. İş arayan vatandaşlar da “İş arıyorum” menüsünden form doldurabilecek. Uygun eşleşmeler olduğunda Çiftlikköy Belediyesi İstihdam Ofisi personeli işveren ve çalışan arasında köprü vazifesi görecek.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Vaad Isdihdam Ofis Acilis (3)“Sözümüzü yerine getirdik”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, seçim döneminde verdikleri önemli bir vaadi görev sürelerinin henüz başında yerine getirdiklerini söyledi. En önemli sorunların başında işsizliğin geldiğini vurgulayan Başkan Yele, “Buradaki temel sorun aslında sadece iş arayanlar açısından değil. Bunun yanında işverenler de aradıkları nitelikte personel bulamamaktan yakınıyor. Biz konunun her iki tarafına da eğiliyoruz. Seçim döneminde bu ofisin sözünü vermiştik. Seçim sonrasında ise bunu daha fazla geliştirmek istedik. Bir internet sitesi vasıtasıyla, iş arayanların veya işverenlerin belediyeye gelmeden başvuruda bulunacağı bir sistem kurduk. Bunun yanında belediye binamızda da ofisimiz hizmet verecek” dedi.

Dileyen vatandaşların belediye binasına gelerek başvuruda bulunabileceğini de belirten Başkan Yele, fazla sayıda personel ihtiyacı olan firmalarla da buluşmalar tertip edeceklerini kaydetti.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Vaad Isdihdam Ofis Acilis (1)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Vaad Isdihdam Ofis Acilis (2)

Kaynak: Haber Merkezi