Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Teşkilatı, önemli günler içi gerçekleştirdiği programlarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda 9 Eylül 1923 tarihinde kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. Kuruluş yıldönümü için 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak çelenk töreni gerçekleştirdi.

Yalova Chp Kurulus Yildonum Parti Program Celenk Toren Haber (3)Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Binası önünde toplanan CHP’liler, ellerindeki çelenk ile kortej halinde meydana doğru yürüyüş gerçekleştirdi. Meydan’da yapılan törene Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatından önemli isimler ve Belediye Başkanları katılım sağladı. Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Genel Sekreteri Selahattin Can, günün anlam be önemime ilişkin konuşma gerçekleştirdi.

Yalova Chp Kurulus Yildonum Parti Program Celenk Toren Haber (4)“Nice yıllara”

İnce’den Atatürkçü ve Milliyetçilere Tarihi Çağrı! İnce’den Atatürkçü ve Milliyetçilere Tarihi Çağrı!

Törene katılan isimlerden biri olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Cumhuriyetimizin temellerini atan, demokrasimizin simgesi Cumhuriyet Halk Partimizin 101. yılını, partililerimizle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk bırakarak kutladık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygıyla durduk, İstiklal Marşı’mızı büyük bir gururla okuduk. Atatürk’ün emanetine, demokrasimize ve değişmez yolumuza olan inancımızla daha nice yıllara, CHP’miz 101 yaşında!

Yalova Chp Kurulus Yildonum Parti Program Celenk Toren Haber (6)Yalova Chp Kurulus Yildonum Parti Program Celenk Toren Haber (5)Yalova Chp Kurulus Yildonum Parti Program Celenk Toren Haber (1)

Kaynak: Haber Merkezi