1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Çiftlikköy’de 103 yaşındaki Emine Teyze ve 94 yaşındaki Nurten Teyze’yi evlerinde ziyaret eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve CHP İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Atak, asırlık çınarların günlerini kutlayarak kahve takımı hediyelerini takdim etti.

Ekipler Dere Yataklarını Temizliyor Ekipler Dere Yataklarını Temizliyor

İlk olarak 94 yaşındaki Nurten Pekkan’ı ziyaret eden Başkan Yele, yaşlıların toplumun bilgi ve deneyim hazinesi olduğunu belirtti. Nurten Teyze ile Çiftlikköy’e dair anılarını paylaşarak samimi bir sohbet gerçekleştiren Yele, sohbetin ardından kahve takımı hediyesini takdim etti. Ardından 103 yaşındaki Emine Dilek’i ziyaret eden Başkan, Emine Teyze ve ailesiyle sohbet etti. Her iki ziyarette de yaşlıların toplumun bilgi ve tecrübe kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Yele, bu değerli büyüklerin hayat tecrübelerinin önemine dikkat çekti.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Chp Ilce Kadin Dunya Yasli Gun Ziyaret (3)Hayat tecrübeleriyle zenginleşen yaşlıların, toplumun en değerli hazinelerinden olduğunu belirten Başkan Yele, “İlçemizin en yaşlı çınarlarından 94 yaşındaki Nurten teyzemizi ve 103 yaşındaki Emine teyzemizi evlerinde ziyaret edip hayat tecrübelerini dinleme fırsatı buldum. Onların hayat dolu enerjisi ve yılların getirdiği bilgelikleriyle bir kez daha ne kadar değerli olduklarını hissettim. Toplumumuzun en saygın bireyleri olan yaşlılarımızın her zaman yanında, ihtiyaç duydukları her an dizlerinin dibindeyim. Bu vesileyle, başta Nurten ve Emine teyzelerim olmak üzere geçmişi geleceğe taşıyan ve bizlere yol gösteren kıymetli büyüklerimin ellerinden öpüyor, Yaşlılar Günü’nü yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Chp Ilce Kadin Dunya Yasli Gun Ziyaret (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Chp Ilce Kadin Dunya Yasli Gun Ziyaret (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Chp Ilce Kadin Dunya Yasli Gun Ziyaret (2)

Kaynak: Haber Merkezi