Ülkemizde her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında Zabıta Haftası olarak kutlanıyor. Bu hafta özelinde gerçekleştirilen etkinlikler Yalova’da da devam ederken Belediye Başkanları, Zabıta Müdürlükleri’ne giderek personellerinin haftasını kutluyor. Bu minvalde Çiftlikköy Belediye Başkan Adil Yele, ayağının tozuyla belediyenin Zabıta Müdürlüğü’ne gitti ve personellerinin haftası için pasta kesti.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Pasta Kesme (1)Gerçekleştirdiği ziyaret için resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Yele, “Zabıta Haftası kapsamında Zabıta Müdürlüğü’müzdeki değerli mesai arkadaşlarımla bir araya geldim. Göreve başladığımız ilk günden itibaren ilçemizin düzeni ve huzuru için göstermiş oldukları özveri ve gayreti yakından gördüm. Vatandaşlarımızın memnuniyetini her zaman ön planda tutarak gerçekleştirdiğiniz tüm hizmetler için gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Çiftlikköy’de Emekliler 15 Öğrencinin Okul Giyim Kıyafetlerini Aldı Çiftlikköy’de Emekliler 15 Öğrencinin Okul Giyim Kıyafetlerini Aldı

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Pasta Kesme (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Pasta Kesme (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Pasta Kesme (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Zabita Hafta Kutlama Pasta Kesme (2)

Kaynak: Haber Merkezi