Yaz şenliği etkinliği içerisinde toplu sünnet, kemençe, tulum, sıra gecesi ekibi ve Ankara havası şarkılarıyla tanınan sanatçı Hasan Yılmaz sahne aldı.

Düzenlenen programa CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç ve yönetimi, il genel ve belediye meclis üyeleri, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, protokol ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Mevlid-i Şerif Okutuldu

Kültürel mirasın korunması amacıyla düzenlenen yaz şenliği öncesinde Hersekzade Ahmet Paşa Camisinde sünnet çocukları için Mevlid-i Şerif okutulup, dualar edildi. Cami çıkışında cemaate lokum ve gülsuyu ikramı yapıldı.

Altınova’da Kahvehaneler Denetlendi Altınova’da Kahvehaneler Denetlendi

Yalova Altinova Belediye Yaz Senlik Cocuk Sunnet Solen (8)Dolu Dolu Program

Hersek Sahil plajında devam eden festivalin açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Sıra gecesi, tulum, kemençe ve Sanatçı Hasan Yılmaz’ın sahnesiyle vatandaşlara özel bir etkinlik yaşattıklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Kültürümüzü yaşatmak ve korumak, tulumu, kemençeyi ve sıra gecelerini özelikle gençlerimize hatırlatmak amacıyla harika bir programda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dolu dolu programlarımızda özellikle gençlerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.‘’ diye konuştu.

Düzenlenen yaz şenliğinde toplu sünnet çocuklarına CHP İl Başkanı, CHP İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve meclis üyeleri tarafından hediye takdim edildi.

Kaynak: Haber Bülten