İnce; Darbe ve Referandum Türkiye’ye Büyük Zarar Verdi! İnce; Darbe ve Referandum Türkiye’ye Büyük Zarar Verdi!

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından kurulduğu günden bu yana ilk defa ikinci parti konumuna düşen AK Parti büyük bir şok yaşamıştı. Seçimlerin ardından hızlı bir şekilde değerlendirme toplantılarına başlayan AK Parti, yaptıkları yanlışları ve hataları aramaya başladı. Önlerindeki 4 yıllık seçimsiz dönemi iyi değerlendirmek isteyen AK Partililer, vatandaşlarla olan iletişimlerini yeniden tamir edebilmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Yalova Ak Parti Il Baskan Vekil Taskopru Sanayi Site Gorusme Talep (1)Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova’da da istediğini elde edemeyen AK Parti, İl Başkanları Umut Güçlü’nün öncülüğünde il genelinde mekik dokuyor. Başkan Güçlü ve 30 Temmuz Salı günü itibariyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki görevlerine tatil nedeniyle ara veren AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün son adresi Taşköprü Sanayi Sitesi oldu. Buradaki esnaflarla görüşen Başkan Güçlü ve Vekil Büyükgümüş, çalışmalar hakkında bilgi alırken, istek ve talepleri teker teker dinleyerek not aldılar.

Yalova Ak Parti Il Baskan Vekil Taskopru Sanayi Site Gorusme Talep (4)Yalova Ak Parti Il Baskan Vekil Taskopru Sanayi Site Gorusme Talep (3)

Kaynak: Haber Merkezi