CHP İlçe Teşkilatına Afet Eğitimi CHP İlçe Teşkilatına Afet Eğitimi

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından kurulduğu 2001 tarihinden itibaren ilk defa bir seçim sonrası ikinci parti konumuna düşen AK Parti, Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yenileşme hareketine girişti. 81 ilin teşkilatlarında değişim yaşamaya başlayan AK Parti’de önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
AK Parti, partinin ağır topları aracılığıyla “Türkiye Buluşmaları” adı altında 81 ildeki son durumu öğrenmek amacıyla ziyaretler ve programlar gerçekleştirmeye başladı. Bu kapsamda AK Parti’nin en önde gelen isimlerinden biri olan Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 20 Eylül Cuma günü Yalova’da olacak. İlk olarak AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek Yazıcı, saat 11:00’de Ak Parti Yalova Merkez İlçe Toplantı Salonunda basın toplantısına katılacak. Yazıcı’ya, AK Parti MKYK Üyeleri ve Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol da eşlik edecekler. 
Yazıcı’nın İl Başkanlığı’ndaki basın toplantısının ardından Yalova’nın 5 ilçesine giderek buradaki AK Parti İlçe Teşkilatları ve vatandaşlarla bir araya gelerek rapor oluşturup AK Parti Genel Merkezi’ne teslim edeceği öğrenildi. 
 

Kaynak: Haber Merkezi