Yapılan incelemelerde, parka kasıtlı zarar verildiği ve vandalların etkin bir şekilde hareket ettiği belirlendi. Parkta yapılan son gözlemler sonucunda kırık cam parçalarının, özellikle oyun alanlarında serbestçe dolaşan çocuklar için büyük tehlike kaynağı haline gelmiş olduğu görüldü. Parkta oynamaya gelen küçük çocukların kırık cam parçaları nedeniyle yaralanma ihtimali söz konusu.

Cildinizi Şımartacak Adres: Seher Karakartal Güzellik Stüdyosu Cildinizi Şımartacak Adres: Seher Karakartal Güzellik Stüdyosu

Yerel halk, bu tehlikeli duruma acil müdahale edilmesi gerektiğini vurguluyor. Yetkililerin bu konuda gereken önlemleri alması ve parkın yeniden çocuk dostu bir hale getirilmesi, hem mahalle sakinleri hem de çocuklar için hayati önem taşıyor.

Yalova Dere Mahallesi Park Tahribat Haber Gazete (9)Yalova Dere Mahallesi Park Tahribat Haber Gazete (8)Yalova Dere Mahallesi Park Tahribat Haber Gazete (7)Yalova Dere Mahallesi Park Tahribat Haber Gazete (6)Yalova Dere Mahallesi Park Tahribat Haber Gazete (5)Yalova Dere Mahallesi Park Tahribat Haber Gazete (4)Yalova Dere Mahallesi Park Tahribat Haber Gazete (3)Yalova Dere Mahallesi Park Tahribat Haber Gazete (2)

Muhabir: Sezgin Altınel