SİYASET

Zafer Partisinden Gazetemize Ziyaret!

Zafer Partisi Yalova İl Başkanlığına adaylığını açıklayan kurucu İl Başkanı Mehmet Çam ve beraberindeki heyet, gazetemize ziyarette bulundu.

Kuruluşunun hemen ertesinde, 3 yıl önce Yalova teşkilatını kuran Zafer Partisi’nin 2. Olağan Kongresi’nin 2024 yılının Kasım ayı içerisinde yapılmasına karar verildi. Yalova’da siyasetin duayen isimlerinden olan ve Zafer Partisi’nde hem genel merkezin hem de Yalova teşkilatının kurucu kadrosunda yer alan Mehmet Çam, kongrede il başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna açıkladı.

Kongre seçimi için desteğini aldığı mevcut İl Başkanı Mehmet Güzel ve yine ekibinde yer alan Mevlüt Yıldırım ile M. Gökhan Keskin, Celal Yılmaz ve Halit Okan eşliğinde gazetemizi ziyaret eden Mehmet Çam, Zafer Partisi Yalova teşkilatının 3 yıl içerisinde ciddi düzeyde gelişme kaydettiğini, Yalova halkının partiye teveccühünde ve buna bağlı olarak üye sayısında önemli artışlar olduğunu ifade etti.

Özellikle genç nüfus nezdinde yüksek bir bilinirlik ve ilgi elde edildiğini söyleyen Mehmet Çam, 11 bine yakın öğrencisi olan Yalova Üniversitesi’ne ev sahipliği yapan şehrimizin, yerleşik nüfus içerisindeki genç kesimin de katkısı ile Zafer Partisi için önemli olduğunu belirtti. Tüm yaş gruplarından hemşehrilerimize hitap etmekle beraber, partinin yeni nesillerin gönüllerinde kök salmasının hem Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ hem de tüm parti teşkilatı için çok değerli olduğunu ifade eden Mehmet Çam, kongrede tazelenecek il yönetimi ile Yalova teşkilatını daha da organize ve etkin hale getirmek için gereken tüm çalışmaları olabildiğince hızlı bir takvim dahilinde ve partinin değerleri olan bilim, birlik ve barış ilkelerine uygun şekilde özenle gerçekleştireceklerini söyledi.

Mehmet Çam, son dönemde daha da ivme kazanacak şekilde; Milyonlarca göçmen ve kaçağın ulus devletimizin / milli demografimizin yıkımı pahasına Türkiye’ye sokulması. Eğitim müfredatındaki budamalar ve sivil toplum kuruluşu / vakıf kisvesi altında tarikatlar ve cemaatlerin eğitim politikasına sızdırılması. Türk Ordusu’nun üstün nitelikli genç subaylarının cumhuriyetimizin ilk ve ebedi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’e olan doğal bağlılıklarının cezalandırılması. Hükümetin bekası için sözde milliyetçi partiler eliyle bölücü örgütlerle uzlaşı çabasına girilmesi. Anayasamızın değiştirilmesi kanunen teklif dahi edilemeyecek olan kurucu madde ve ilkelerini sivil anayasa maskesi altında değiştirmek için fırsat kollanması.

Göçmenlerden esirgenmeyen tüm yardım ve harcamaların Türk halkının çoktan delinmiş olan cebinden Deli Dumrul misali uydurulmuş vergilerle alınmaya çalışılması gibi uygulamalarla Atatürk ilke ve devrimlerinin erozyona uğratılmasına teşebbüs edildiğini ifade ederek bu ortamda, Atatürk çizgisinde ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerleri ışığında, çağımızın Kuvayi milliye ruhu ile kurulan Zafer Partisi’nin, Türk milletinin gönlünde ve Türk siyasetinin tam merkezinde yer almaya talip ve en büyük aday olduğunu belirtti.

Mehmet Çam, bu duygu ve düşüncelerle tüm Zafer Partisi Yalova teşkilatını ve parti üyelerini selamladığını, yapılacak ilk genel seçimde Zafer Partisi’nden TBMM’ye milletin gerçek vekillerini sokmak için çıkılan kutlu yolda tüm halkımızı Kasım ayında gerçekleştirilecek olan 2. Olağan Kongre’ye katılmaya, parti delegelerini de kendi liderliğinde kurulacak yeni il yönetim kurulunu desteklemeye davet ettiğini söyledi.