Türk ekonomisinin önde gelen sektörlerine yönelik fuarlar düzenleyen ICA Events tarafından organize edilen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, birçok yeni ürün ve en son teknolojileri gıda sektörüne tanıtmaya hazırlanıyor. Fuar, yabancı firmaların Türk gıda sektörünü keşfetmeleri ve sektördeki önemli kişilerle bağlantı kurmaları için ideal bir ortam sunuyor.

4 gün boyunca 4 ana tema altında 20'yi aşkın tematik etkinliğin düzenleneceği WorldFood İstanbul, 3-6 Eylül 2024 tarihlerinde 32'nci kez gıda sektörünün devlerini bir araya getirerek Türkiye'nin bu alanda uluslararası arenadaki konumunu daha da güçlendirmeyi amaçlıyor. Vietnam, Malezya, İsviçre, Arnavutluk, Fildişi Sahili, Cezayir, Yunanistan, İtalya, Ürdün, Endonezya, Fiji, Özbekistan, Lübnan ve Amerika'dan katılımcıları ağırlayacak WorldFood İstanbul'a Çekya, Rusya, Tayland, Hindistan, Kore, Brezilya, Mısır, Çin, Tacikistan, Afganistan, Belarus, Polonya, İran, Sri Lanka ve Ruanda ise pavilyon olarak katılacak.

5 Eylül 2024 Perşembe günü Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel düzenlenecek gezide, araç hareket saati 08.30 olarak belirlenmiş olup, YTSO hizmet binası önünden kaldırılacak. Dönüş için TÜYAP İstanbul fuar alanında toplanma saati 16.00 olarak ayarlandı. Katılmak isteyen üyelerin, ytso.org.tr internet sitesinde bulunan fuar başvuru formunu 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 12.00'ye kadar doldurmaları gerekiyor.

Yalova Huzurevi'nde Sağlık Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleşti Yalova Huzurevi'nde Sağlık Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleşti

Kaynak: Haber Merkezi