Türkiye Hafızlık Yarışması Finalleri Siirt'te Düzenlenecek Türkiye Hafızlık Yarışması Finalleri Siirt'te Düzenlenecek

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Cemil Demiryürek, mesajında şunları söyledi:

"Milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zaferi, sadece bir savaşın zaferi değil, aynı zamanda bir milletin azim, kararlılık ve vatan sevgisinin zaferidir. Bu zafer, Türk milletinin bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü koruma azmini tüm dünyaya göstermiştir.

Bugün, büyük bir millet olarak, geçmişimizi hatırlayarak geleceğe umutla bakıyoruz. Bu zaferin mirası, bizlere bugün de güç ve ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ülkemizin ekonomik kalkınması ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum"

Kaynak: Haber Merkezi