Dördüncü haftada Karadeniz deplasmanına çıkan temsilcimiz Karabük Demir Kartal takımına konuk olurken parkeden 14 sayı farkla 73-59’luk yenilgiyle ayrıldı.

Karabük Yenimahalle Spor Salonunda oynanan mücadelede Hakan Erdoğan, Ali Çalışkan ve Mustafa Kahraman hakem üçlüsü düdük çaldı.

Ülkemizi ve ilimizi Euro Cup-2 elemelerinde temsil edecek olan HDİ Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ilk çeyreği 19-12 geride tamamladı. İkinci çeyrekte savunmasını sertleştiren ve hücumda harikalar yaratan Murat Saltan’ın öğrencileri farkı eritirken devreye 31-31 eşitlikle gitmeyi başardı.

Minik Kramponlar İsmet Kayer’i Yad Edecek Minik Kramponlar İsmet Kayer’i Yad Edecek

Üçüncü çeyrek Yalova ekibi için kabus gibi geçti. Tecrübeli elleriyle peş peşe sayılar bulan Karabük Demir Kartal 23-8 biten üçüncü çeyrek sonrasında skoru 54-39’e getirmeyi başardı. Final periyotunda YOSK rakibine 20-19 üstünlük kurmasına karşın parkeden 73-59’luk yenilgiyle ayrıldı. HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü gelecek hafta 90. Yıl Spor Salonunda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Karabük Demir Kartal takımı ise beşinci haftayı bay geçecek.

Editör: Arda Yavuz