Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Hürriyet ve Huzur Sokakta sabahın erken saatlerinde yıkama çalışması gerçekleştiren ekipler yıkama öncesinde sokakta bulunan katı atıkların giderleri tıkamaması için süpürdü.
Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları düzenli cadde ve sokak yıkama çalışmalarıyla hem vatandaşların hem de şehrin genel olarak daha temiz ve yaşanabilir bir ortama sahip olmasına katkıda bulunuyor. Vatandaşları da bu konuda hassas olmaya davet eden Yalova Belediyesi Yetkilileri; “Yaşanılabilir, temiz ve düzenli bir Yalova için belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Özelikle yoğun olan lokasyonlarda yıkama işlemlerini sabahın erken saatlerinde gerçekleştiriyoruz” dediler.

Yalova Belediyesi Temizlik Ekip Huzur Hurriyet Sokak Temizlik (4)Yalova Belediyesi Temizlik Ekip Huzur Hurriyet Sokak Temizlik (1)-1Yalova Belediyesi Temizlik Ekip Huzur Hurriyet Sokak Temizlik (3)Yalova Belediyesi Temizlik Ekip Huzur Hurriyet Sokak Temizlik (1)

Kaynak: Haber Bülten