Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimizin destek bulmak için düzenlediği etkinlikte, gönüllü olarak sahneye çıkan Türk halk müziği sanatçısı Ender Balkıl ve rock müziğin sevilen ismi Haluk Levent, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

Konserin ilk kısmında sahneye çıkan Ender Balkıl, dinleyicilere etkileyici bir performans sunarak büyük beğeni topladı. Balkıl’ın gösterdiği başarılı performans sonrası, Yeşil Yalova Futbol Kulübü tarafından kendisine teşekkür plaketi ve kulüp forması takdim edildi.

Yesil Yalova Spor Baris Manco Haber

Yalova'da Dayanışma Gecesi Gerçekleştirildi

Yalova'da Barış Manço Amfi Tiyatro sahnesinde düzenlenen dayanışma gecesinde, sanatçılar Ender Balkır ve Haluk Levent sahne aldı. Gecede konuşma yapan Yeşil Yalova Spor Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.

Oruç, "Bizlere destek olan değerli iş adamı Ali Demirhan ve Halil İbrahim Demirhan’a, bilet alarak kulübümüze destek veren Yalova halkımıza, Belediye Başkanlarımıza ve ilimiz firmalarına teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonlarımızı belirli aralıklarla sürdüreceğiz. Yalova bu gece birlik ve beraberliğini bir kez daha ortaya koydu. Sizlerin desteğiyle ilimizi 3. Lig’de temsil edeceğiz" dedi.

“Bir Delinin Hatıra Defteri” RDKM’de “Bir Delinin Hatıra Defteri” RDKM’de

Yeşil Yalova Futbol Kulübü’nün desteklenmesi için düzenlenen bu yardım konseri, gönüllü olarak sahneye çıkan sanatçılar ve izleyicilerin katkılarıyla büyük bir başarıya imza attı. Etkinlik, futbolseverler ve sanatseverler tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Haluk Levent’in Sahnesi Nasıl Mıydı? Haluk Levent’in Sahnesi Nasıl Mıydı?

Yesil Yalova Spor Baris Manco Haber Turkucu

Muhabir: Duygu Saral