2024-2025 sezonuna Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda 3-0’lık Yeni Çan galibiyetiyle başlayan Yeşil Beyazlı ekibimiz ardından Bölgesel Amatör Liginde çıktığı derbide Yalovaspor’u 1-0 mağlup ederek serisini sürdürmüştü.

Özcan Sert’in öğrencileri hafta arasında Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda 3. Lig ekibi Smart Holding Çayelispor’u Osman Buğra Uysal ve Hakan Öztürk’ün golleriyle 2-0 devirip tur atlaması camiada büyük sevinç yaşatmıştı.

Yalova Yesil Fk Seri Futbol Galibiyet (2)Son hazırlıklarını maçın oynanacağı Yalova Atatürk Stadyumunda tam kadro olarak gerçekleştiren Yalova ekibi 3 puana kenetlendi. Zorlu 90 dakika öncesinde temsilcimizin en golcü isimleri ise Ramazan Aydın, Umut Kıral, Arif Arslan, Mert Gün, Osman Buğra Uysal ve Hakan Öztürk olarak dikkat çekiyor.

Rakip Kapaklıspor ise sezona evinde oynadığı Keşanspor’la başladı. Lacivert Mavililer bu maçı Asım Can Çaykıran ve Batuhan Çerman’ın golleriyle 2-0 kazanıp ilk haftanın lideri olmayı başardı. Yeşil Yalova FK ile Kapaklıspor yarın saatler 14:00’ı gösterdiğinde Yalova Atatürk Stadyumunda karşılaşacak, mücadeleyi Yalovalı taraftarlar ücretsiz olarak takip edebilecek.

Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi (6-0) Soğucak Farkını İlk Haftadan Gösterdi (6-0)

Kaynak: Haber Merkezi