Gözünü TFF 3. Ligine çeviren Yeşil Yalova FK transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Yeşil Beyazlı ekibin Sportif direktör Ferit Erişçi ve teknik pardon Özcan Sert’in gecesini gündüzüne katıp transferde ince eleyip sık dokurken önemli isimleri transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

“Biz Yeşil Yalova FK’ya Yakışanı Yapıp Elimizden Gelen Mücadeleyi Göstereceğiz” “Biz Yeşil Yalova FK’ya Yakışanı Yapıp Elimizden Gelen Mücadeleyi Göstereceğiz”

Yalova ekibi son olarak Belediye Bolvadin Termal forması giyen deneyimli sol kanat oyuncusu Halil Çelik ve Niksar Belediyespor’dan genç stoper Ali Osman Döner’le anlaşma sağladı.

Halil Çelik kimdir?..

Yeşil Yalova FK’nın yeni transferlerinden 36 yaşındaki Halil Çelik, futbola Gebzespor altyapısında başladı. Pendikspor ve Tuzlaspor forması giyen tecrübeli orta saha, Teksüt Bandırmaspor ile profesyonelliğe geçiş yaptı. Adana Demirspor, Eyüpspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Kırklarelispor Futbol AŞ, Nazilli Belediyespor ve GMG Kastamonuspor formalarını giyen Halil, Büyükçekmece Tepecikspor AŞ, Darıca Gençlerbirliği, Esenler Erokspor, Malatya Yeşilyurtspor, Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü ve Bayrampaşaspor’da oynadıktan sonra Aliağa Futbol AŞ ile amatöre dönüş yaptı. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon Belediye Bolvadin Termalspor ile ligi tamamladı.

Ali Osman Döner kimdir?

Yeşil-beyazlıların yeni transferlerinden 21 yaşındaki stoper Ali Osman Döner ise futbola Polatlıspor’da başladı. MKE Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve 1926 Polatlı Belediyespor formaları giyen genç stoper, Çimentaş Elazığspor ile profesyonelliğe geçiş yapmasının ardından Erzincan Ulalaspor ile tekrar amatöre geri döndü. Geçtiğimiz sezonu Niksar Belediyespor’da tamamlayan Ali Osman, 2024-2025 sezonu için 2. Lig ekiplerinden Menemen FK’ın kampında bulunuyordu. BAL’da 33 maçta 2 gol kaydeden Ali Osman, Türkiye Kupası’nda da bir müsabakada süre aldı. Elif Akademi Liglerinde de 27 karşılaşmada oynayan genç stoper, yeni sezonda temsilcimizin genç kontenjan oyuncuları arasında yerini alacak.

Yesil Yalova Transfer Bomba (1)

Kaynak: Haber Merkezi