Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Tutuğ ile Ömür Bayar, Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü'nde yeni yapılacak hal binası ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, hal esnafı yoğun ilgi gösterdi. Kazımiye'de bulunan 130 dönümlük alanda inşa edilmesi planlanan yeni hal binası hakkında esnafın talep ve önerileri dinlendi.

Yalova Belediye Yeni Hal Bina Degerlendirme Toplanti Baskan Yardimci (3)Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, yeni hal binasının Yalova’nın ticaret hayatına büyük katkı sağlayacağını belirtti. Başkan Yardımcısı Tutuğ, “Amacımız, modern ve işlevsel bir hal binası ile esnafımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktır.” dedi. Başkan Yardımcısı Bayar ise esnafın görüş ve taleplerinin proje sürecinde dikkate alınacağını vurguladı.

Yalova Belediye Yeni Hal Bina Degerlendirme Toplanti Baskan Yardimci (2)Esnaf, mevcut hal binasının yetersizliğini vurgulayarak, yeni hal binasında bu sorunların çözülmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, ulaşım kolaylığı, geniş dükkan ve depolama alanları gibi konulara da dikkat çekildi.

Toplantı sonunda, Başkan Yardımcıları Tutuğ ve Bayar, esnafın önerilerini not alarak projeye ekleneceğini ve düzenli aralıklarla benzer toplantılar düzenleyerek esnafla işbirliğini sürdüreceklerini belirttiler. Yeni hal binasının yapımına en kısa sürede başlanması hedefleniyor.

Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor

Yalova Belediye Yeni Hal Bina Degerlendirme Toplanti Baskan Yardimci (4)Yalova Belediye Yeni Hal Bina Degerlendirme Toplanti Baskan Yardimci (5)

Kaynak: Haber Merkezi