Sadece bir gün içerisinde trafikte aktif şekilde seyir halinde yer alıyorsanız dörtlüleri yakıp, yol ortasında bırakıp gitmiş araçlara denk gelmeniz oldukça olası. En lüks araçtan en ekonomik araca, ortak kullanım noktası yol ortasında dörtlüleri yakıp bırakmak oluyor ya da park yasağı olan yerlere park etmek oluyor. Yalova’nın birçok caddesinde bu kötü durumla karşılaşmak olası. Yalova’nın acilen bir trafik reformuna ihtiyacı olduğuna herkes bas bas bağırılıyor. Motorların girmesi yasak olan yerlere girmesi, yayalar için büyük tehlike arz ederken, yayalar gün içerisinde motorlu taşıta sahip olan sürücülerden kaçmaya çalışıyor.

Yalova Trafik Park Otopark Sorunu Cozum Tahsin Becan Yanlis Park Ceza

Kısa Kısa Siyaset programına konuşan Yalova CHP Milletvekili Tahsin becan konuya ilişkin yıllardır dile getirdiğini, bir kez daha KISA KISA SİYASET programında dile getirdi. Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ın konuya ilişkin çözüm önerisini tekrar hatırlayalım.

Tahsin Becan, “Yalova’nın vekilleri olarak çalışmaya çalışıyoruz. Böyle davrandığınız zamanda çözülmeyecek bir şey yok işte. Trafikten bahsediyorsunuz, çözmek çok kolay, elli kere söylüyorum. Yalova’nın girişine, çıkışına birkaç tane otopark düzenlerse, belli caddede gerçekten otopark yasağı getirirse, bizim ana caddelerimiz paralı otopark olmuş ya da ücretsiz. Böyle bir şey var mı?” dedi.

Tahsin Becan Milletvekili Konuk Oldu-1

Aranan Şahsı Jandarma Dedektifleri Buldu! Aranan Şahsı Jandarma Dedektifleri Buldu!

Trafik sorununa Tahsin Becan  Yorumu!

Becan, “Bugün İstanbulda diyorsunuz değil mi, yaşadım. Nişantaşın’da istediğiniz yerde ya da ne bileyim Taksim’de arabanızı bırakıp alışverişe gidebiliyor musunuz, gidemiyorsunuz. Bu kadar basit yasaklayacaksın, park edemeyecek. Kaldı ki Yalova’dan bir uçtan bir uca yürümek, 15 dakika. Herkes dükkanının önüne arabasıyla geliyor. Yalova’nın böyle bir alışkanlığı var. Onun için, otopark yasağı getireceksin, götürsün park yerine bıraksın. Alışkanlık başka bir şey değil, katlı olmak lazım. Götür kendi evinin önünde dursun ya da otoparkta dursun. Hatta çok atıl yerlerde. Ben Mehmet’e de söyledim. Ücretsiz otopark yapmak lazım, çünkü çok emekli var. Ben çok arabayı biliyorum, ara sokakta duruyor, belki aylarca. Adamın zaten mazot alacak parası yok, o araba orada duruyor. Ona deseniz ücretsiz hem de güvenlik içinde şurada otoparkımız var, koyar, zaten ay da bir kere ya biniyor ya binmiyor. Bugün yangın olsa ara sokaklara itfaiye giremiyor. Bu çok zor bir şey değil. Yıllardır ben her belediye başkanına da söyledim. Bu basit bir şey niye yapmadılar bilmiyorum. Yine aynı şeyi söylüyorum hep. Başka türlü trafik düzelmez ki.” dedi.

Muhabir: Duygu Saral