Sosyal medya hesabından Yeşil Kırmızılı renklere gönül vermiş isimlere seslenen başarılı çalıştırıcı, 90 dakika boyunca susmayan taraftara teşekkür ederken, derbide Yalovaspor’a yakışır bir oyunla mücadele ettiklerinin altını çizdi.
“Bizi destekleyen gerçek Yalovaspor'lulara teşekkür ediyorum”
Yalovaspor Teknik Direktörü Aytaç Yaka,” Bugün Yalovaspor’umuza, takımıma yakışır bir oyun ile sahada mücadele ettik. Tüm oyuncularımın ayaklarına yüreklerine sağlık, Hiç bir mazeret Yalovaspor'un mağlup olmasına sebep değildir. Fakat çok zor şartlar altında çok kısıtlı imkanlar ile vermiş olduğumuz bu mücadelede bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın büyüklüğünü, gücünü bir şehrin takımının var olduğunu tekrar hissettirdikleri için kendilerine teşekkür ederim. 
Yalovaspor Yeknik Direktor Mac Aciklama Maglubiyet (1)Tüm taraftarlarımızın bilmesini isterim ki şehrin güzel insanları, esnafı, genci, yaşlısı bu takımın kazanmasını ister. Şehir ve taraftarlarımız bilmelidir ki bu takımın İrlandalıları bu takımla daha önce mazisi olmuş ve şimdi içine giremeyen çok bilmişlik taslayan ama kabul görmeyen Yalovaspor kostümü giymiş kişilerdir.  Biz bu çatı altında bulunduğumuz süre içerisinde Yalovaspor armasını aşağı indirmemek ve o gururlu duruşu sahaya yansıtmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.  Bizi destekleyen gerçek Yalovaspor'lulara teşekkür ederiz. Yeşil Yalova FK’yı tebrik ederim” diye konuştu.

“Biz Yeşil Yalova FK’ya Yakışanı Yapıp Elimizden Gelen Mücadeleyi Göstereceğiz” “Biz Yeşil Yalova FK’ya Yakışanı Yapıp Elimizden Gelen Mücadeleyi Göstereceğiz”

Kaynak: Haber Merkezi