Kaptan Halı Saha’nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda müsabakalar Kent77’den ise canlı yayınlanıyor.
İlimizin en başarılı hakemlerinin görev yaptığı futbol şenliğinde müzesinde 2 şampiyonluk kupası barındıran Mariner Mühendislik, bu turnuvanın sürpriz ekibi Paksuntaş Makine, yükselen performansıyla göz dolduran Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ve kalite ayaklara sahip Yaşa Gemi final bileti için ter dökecek. Finale çıkacak iki takımın belirleneceği yarı final müsabakaları ise 7 Ekim pazartesi günü 19:00 ve 20:00’da oynanacak.
Yalova Sirketler Kupasi Winner Sport Yari Final Heyecan (4)Çeyrek finalde Paksuntaş Makine rakibi Pınarbaşı’nı 6-2 devirmişti. Yaşa Gemi ile İDO Arasında oynanan ve nefes kesen maçı ev sahibi ekip 2-0 kazanmıştı. Turnuvanın gedikli ekiplerinden Mariner Mühendislik tecrübesini konuşturarak rakibi Gemak’ı 3-2 alt ederken, son şampiyon Yalova Ro-Ro Port ise Yalova Belediyesi Personel A.Ş.’ye 4-1 yenilerek turnuvaya veda etmişti. 
Kura çekiminin ardından Şirketler Kupası Yaz Ligi yarı finalin ilk maçında Yaşa Gemi-Paksuntaş Makine saatler 19:00’da, Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ile Mariner Mühendislik ise 20:00’da kozlarını paylaşacak. 

“Avrupa’da Zirveyi Hedefleyen Fenerbahçe Karşısında Müthiş Mücadele Ettik” “Avrupa’da Zirveyi Hedefleyen Fenerbahçe Karşısında Müthiş Mücadele Ettik”

Yalova Sirketler Kupasi Winner Sport Yari Final Heyecan (2)Yalova Sirketler Kupasi Winner Sport Yari Final Heyecan (3)

Kaynak: Haber Merkezi