SPOR

Yalovaspor Takım Otobüsüne Kavuştu

1963 yılında kurulan ve bu sezon BAL'da mücadele edecek olan Yalovaspor, tarihindeki ilk takım otobüsünü Ali Yavru döneminde devraldı.

Yeşil Kırmızılı ekibimiz gibi şehrin en önemli markalarından Yalova Seyahat’in yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Hasan Gencer, Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan takımımızın otobüsünü Başkan Yavru’ya teslim etti.

Yeşil Kırmızılı ekibin tesislerinin bulunduğu alandaki otoparka getirilen otobüsün anahtarı kulüp müdürü Ayhan Kaş’a teslim etti. Bu özel anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Ali Yavru’ya taraftarlardan ise destek mesajları yağdı.

“Büyük mutluluk yaşadık”

Yeşil Kırmızılı ekibin başkanı Ali Yavru, ”Artık Yalovaspor’umuzun otobüsü var. 61 yıllık Yalovaspor tarihinde hiç olmamış bir ilke imza attık. Yalovaspor camiasına hayırlı olsun. Bizlere bu gururu yaşatan, onurlandıran, duygulandıran Hasan Gencer ağabeyime kulübümüze yapmış olduğu otobüs hibesinden Yalovaspor Kulübü adına çok teşekkür ederim. Yönetimimize de göstermiş olduğu çabalardan dolayı teşekkür ederim. Şuanda otobüsümüze armamız ve renklerimizin giydirilmesi yapılmaktadır. Yalova ve Yalovaspor camiasına tekrardan hayırlı olsun. Anahtarımız değerli büyüğümüz kulüp müdürümüz Ayhan Kaş amcamıza teslim ettik. Saygılar sevgiler” diye açıklamada bulundu.