Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ülkemiz içerisindeki turizm hareketliliğinde büyük bir artış yaşanıyor. Yıl boyunca çeşitli işlerde çalışarak hayatlarını idame ettiren insanlar, yaz aylarında tatile çıkarak yılın yorgunluğunu atmaya çalışıyor.

Ülkemizin en turistik yerlerinden biri olan İstanbul’a bağlı Adalar ilçesi ise İstanbul ve çevre illerden günü birlik ziyaretçilerini ağırlayarak iç turizmin odak noktası olmaya devam ediyor. Her yaz ayı boyunca Yalova’dan Adalar’a giden seferler konusunda bir gelişme yaşandı ve Dentur Avrasya Grup, 15 Haziran Cumartesi günü itibariyle sadece hafta sonları ve resmi tatiller olmak üzere seferlerini başlattı.

Yalovalılar, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki Yalova Dentur Avrasya gişelerine giderek biletlerini alıyor ve deniz yolculuğu keyfini çıkararak Büyükada ve Heybeliada’yı gezme şansını elde ediyor.

Kişi başı tek yönün 150 TL, gidiş-dönüşün ise toplam 250 TL olduğu yolculuğu yaparak Adalar’a gitme isteyen Yalovalılar bilgi almak için 0 (226) 814 77 08 irtibat numarasına ulaşabilir.

Merak Edilen Sefer Saatleri;

Adalara Gidiş:

Saat 10:30 Yalova-Büyükada

Saat 10:30 Yalova-Heybeliada

Adalardan Dönüş:

Yalova'da Evine İcra Gönderen Ev Sahibinin Cinsel Organını Kesen Zanlı Tutuklandı Yalova'da Evine İcra Gönderen Ev Sahibinin Cinsel Organını Kesen Zanlı Tutuklandı

Saat 18:20 Heybeliada-Yalova

Saat 18:35 Büyükada-Yalova

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel