Yalova Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda İş Bankası Bursa Bölge Müdürü Fatih Güven, İş Bankası Bursa Bölge Müdür Yardımcısı Özlem Sevimli, İş Bankası Yalova Şube Müdürü Ali Serdar Uzçimen, İş Bankası Yalova 2. Şube Müdürü Elif Taş, Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşli, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, muhtarlar, çiftçiler ve üreticiler hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmasını İş Bankası Yalova Şube Müdürü Ali Serdar Uzçimen yaptı.

Uzçimen, “Biz İş Bankası olarak 2012 yılından beri Tarım Bankacılığı alanında faaliyetlerde bulunuyoruz. 2017 yılı itibariyle de tarım ekiplerimizle birlikte Türkiye’nin 4 bir tarafında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu yaptığımız çiftçi buluşmaları da bizim özellikle İş Bankasının tarım bankacılığı alanında faaliyetlerini sunduğumuz avantajları, çiftçilerimize tek bir ağızdan iletmek, onlara bu konularda bilgi vermek. Amacımız Türkiye’nin öz be öz yerli bankası olarak çiftçilerimizin her zaman yanında olmak ve onlara destek vermek İş Bankasının temel misyonudur. Bu sebeple hepinizin ayağına sağlık, hoş geldiniz” dedi.

Konuşmanın ardından Türkiye İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü Yetkilisi Ahmet Nazmi Durgut tarafından çiftçilere yönelik, İş Bankasının tarım bankacılığı alanındaki faaliyetlerine ilişkin sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrasında soru cevap şeklinde çiftçilerin sorularına İş Bankası yetkilileri tarafından cevap verildi.

Yalova Ziraat Oda Toplanti Is Banka Citfci Bulusma(3)

Beşli, “2025 yılında ÇKS’leri Ziraat Odaları verecek’

Sunum ve soru cevabın ardından Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşli çiftçilere yönelik duyuru niteliğinde bir açıklamada bulundu. Başkan Beşli, “Tarım Bakanlığı ile yapmış olduğumuz anlaşmayla şu anda 5 ilde pilot bölge olarak seçildi. 5 ilde ÇKS’leri artık Ziraat Odaları veriyor. 2025 yılında bütün Ziraat Odalarını kapsayan sisteme bağlı olarak hazırlıklar yapıldı. Girdik şu anda sistemin içerisindeyiz, nasip olursa 2025 yılında ÇKS’leri Tarım İl ya da İlçe Müdürlüklerinden değil Ziraat Odalarından yapabileceksiniz. Çiftçilerimize de bu konuda destek olmak için elimizden geleni yapacağız, mücadelemiz bu şekilde. Çiftçilerimiz için inşallah iyi olur güzel olur. Bunu bir ön açıklama olarak söylemek istedim” şeklinde konuştu. Yalova Ziraat Odası Başkanı Şaban Beşlinin konuşmasının ardından toplantıya katılanlar Muhit Kebap’ta düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yalova Ziraat Oda Toplanti Is Banka Citfci Bulusma(1)

Araç Filosu Büyüyor Araç Filosu Büyüyor

Yalova Ziraat Oda Toplanti Is Banka Citfci Bulusma(2)

Kaynak: Haber Merkezi